Bolu Haber
HV
19 MART Salı 06:03

Yılın ilk zaferi Sakaryalı Furkan’dan

Sakarya Büyükşehir bisiklet branşında 2023 yılına zaferle başladı. Antalya’da düzenlenen Kızılalan MTB CUP yarışlarına katılan Büyükşehir bisiklet takımı sporcularından Furkan Akçam, yarışların ilk gününü ikinci olarak tamamlarken ikinci gün yarışlarında ise birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 31-01-2023 13:52   Güncelleme : 31-01-2023 13:52
Yılın ilk zaferi Sakaryalı Furkan’dan

Dünya Bisiklet Şehri Sakarya, bisiklet branşında 2023 yılına önemli bir başarıyla başladı.Elit erkekler ve elit kadınlar kategorisinde uluslararası olarak gerçekleşen Kızılalan MTB CUP yarışmasına yerli ve yabancı birçok sporcu katılım sağladı.

Yağmurlu havada gerçekleşen müsabakanın ilk gününde Büyükşehir’in milli sporcusu Furkan Akçam,ikinci olarak podyumda yer aldı. Şampiyonanın ikincigününde ise Akçam, rakiplerini geride bırakarak birinci oldu ve önemli bir zafere imza attı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Dünya Bisiklet Şehri Sakarya’mıza bisiklet branşında kazandırılan madalyaların büyük gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, yarışları başarıyla tamamlayan Furkan Akçam ve antrenörlerini tebrik etti.

HEDEF DÜNYA KUPASI

Sakarya Büyükşehir Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, “Takımımız 3 sezondur yol bisikletinde önemli başarılara imza attı. Şimdi artık dağ bisikletinde de çok iddialı bir takım kurduk. Allah’ın izniyle ülkemiz tarihindeki ilk Dünya Kupası madalyasını almak istiyoruz. Takım sezonun ilk yarışmasında önemli başarı alarak çok iyi bir başlangıç yaptı. Tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR