Bolu Haber
HV
29 MART Cuma 15:54

Bolu Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın Açılışını Yaptı

Bolu Belediyesi’nin dış birimler için yaptığı yeni Ek Hizmet Binası, personeller ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete girdi.

YEREL
Giriş Tarihi : 31-10-2022 10:07   Güncelleme : 31-10-2022 10:07
Bolu Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın Açılışını Yaptı

 Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “2023 yılı Türkiye yüzyılı olur mu bilmiyorum. İnşallah olur. Ama 2023 yılı Bolu’nun yılı olacak. Buna adım gibi biliyoruz. 2023 yılında Türkiye’de hem benim söylem ve çalışmalarım, hem de Bolu Belediyesi’nin hizmetleri daha çok konuşulacak diye konuştu.

2021 yılında birbirinden önemli projelerin temellerini atan Bolu Belediyesi, “Ek Hizmet Binası”nın inşasını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve belediye şirketi çalışanlarını aynı çatıda toplayacak Yeni Ek Hizmet Binası bugün gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi.

Bolu Belediyesi, Ek Hizmet Binası açılışına sadece personel ve ailelerini davet etti. Yoğun katılımın olduğu açılışta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan ile belediyenin farklı kademelerinde emek veren yönetici ve çalışanları katıldı. Personeller ve aileleri açılışın ardından “sezon sonu” pikniğinde verimli geçirdikleri sezonu aileleriyle birlikte kutladılar. Ek Hizmet Binası açılış töreninde ilk olarak halk oyunları gösteriler yapıldı. Ardından müzisyen Gökhan Kuş Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için Köroğlu türküsünden esinlenerek bestelediği şarkısını seslendirdi. Büyük beğeni alan gösteriler ve müzik dinletisi sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Meral Özcan emeği geçenleri tebrik ederek, çiçek takdiminde bulundu.

 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR